Direct contact
Slide

Maatwerk

specifiek voor

uw markt

ONZE BRANCHES

TenDigital Group is onstaan vanuit verschillende expertises. Deze gebundelde kennis nemen wij mee, op zoek naar die ene oplossing die het verschil maakt binnen een branche.  Wij komen daarom niet met een doorsnee IT aanpak, maar benaderen deze vanuit uw eigen business en doelen. Daarom sluiten wij geen branches uit,  door onze maatwerk oplossingen kunnen wij altijd van toegevoegde waarde zijn.
Tendigital creates the perfect fit voor toonaangevende bedrijven en multinationals uit onder andere deze branches.

Ontdek onze branches

HIGH TECH

Bedrijven die opereren binnen de High Tech industrie worden geconfronteerd met steeds snellere marktontwikkelingen. In deze markt zijn innovatieve IT-oplossingen op het gebied van energie, efficiëntie, mobiliteit en duurzaamheid voor zeer complexe productieprocessen gewenst. TenDigital heeft de expertise en capaciteit om bedrijven hierin te ondersteunen en te adviseren zodat productieprocessen zonder verstoringen zo efficiënt mogelijk verlopen.

MANUFACTURING

Productiebedrijven, zowel lichte als zware industrie, worden door de overheid en groeiende marktvraag gedwongen flexibel, efficiënt en transparant te opereren. Hierbij is een goede IT-oplossing en integratie een vereiste. TenDigital is de partner met kennis en capaciteit om uw bedrijf in deze industrie hierbij te helpen om samen met u de uitdagingen die deze markt met zich brengt aan te gaan.

MEDICAL/HEALTHCARE

Door een tal van ontwikkelingen in deze markt neemt druk op zorginstanties enorm toe. IT-oplossingen zijn hierbij de uitkomst om deze organisaties te ontlasten. De hoge eisen die deze markt ook stelt zijn voor TenDigital geen enkel probleem. Wij helpen organisaties die op het gebied van digitalisering willen professionaliseren graag verder.

Education

Anders dan commerciële bedrijven kent het onderwijs andere behoeften op het gebied van IT-oplossingen. Het onderwijs heeft de komende jaren ook tal van uitdagingen op het gebied van digitalisering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de manier van onderwijzen. TenDigital heeft hiervoor de kennis en ervaring om onderwijsinstellingen hierin te adviseren.

LOGISTICS

Inzicht in data en bedrijfsprocessen is van essentieel belang voor deze markt. Optimalisatie, doormiddel van realtime data-analyse is een behoefte die veel bedrijven hebben die opereren binnen deze markt. TenDigital gaat graag samen met uw bedrijf de uitdagingen aan. Oplossingen met slimme software, integratie en digitalisering van de juiste processen is hierbij een uitkomst.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van TenDigital Group. Met alle kennis, netwerken en energie gaan we echt voor een verschil zorgen voor onze klanten.

Sandy ter Ellen

TenDigital Group