Direct contact
Slide

The sky

is not

the limit

Education

ICT-infrastructuur is het fundament voor modern onderwijs. Digitaal lesgeven, online examens afleggen of op afstand een les volgen: het Nederlandse klaslokaal is steeds vaker digitaal. Deze ontwikkeling is in een hoog tempo ingezet in de afgelopen periode. ICT speelt daarbij meer dan enkel een faciliterende rol. Het vormt de basis voor kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Wij geloven dat het onderwijs zich bezig moet kunnen houden met datgene wat echt belangrijk is: goed en eigentijds onderwijs geven. De vraag is niet óf ICT hierbij ingezet worden, maar hoe. Wil je ook samen werken aan slimmer onderwijs? Wij helpen je graag vooruit.

Met de unieke combinatie van IT-expertise en onze kennis van het onderwijs, vertalen wij maatschappelijke en technologische ontwikkelingen naar praktische onderwijsoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan onderwijsvernieuwing en de kwaliteit en duurzaamheid van het onderwijs.
Slide

Meer dan ooit investeren organisaties in IT en daarmee aan hun toekomst. De ontwikkelingen gaan razendsnel en het belang van IT neemt toe. Met TenDigital hebben we alle tools in huis om bedrijven te helpen om stabiele basis te leggen voor toekomstige ontwikkelingen en groei.

Noël Laumen

CEO Tentracked
TenDigital Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende vraagstukken te vinden, is TenDigital volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op IT-vraagstukken. Maak kennis met onze divisies: