Direct contact
Slide

Slimme

oplossingen

voor nog

slimmere innovaties

HIGH TECH

Bedrijven die actief zijn in de high mix, high complexity en low volume-business worden geconfronteerd met steeds snellere marktontwikkelingen. TenDigital denkt graag mee over deze uitdagingen en pakt deze aan door de inzet van onder andere Data en IoT oplossingen. 

Nederland moet het in toenemende mate hebben van kennisontwikkeling, duurzame oplossingen en innovatie. Om de voorsprong die we vaak hebben te behouden moeten we steeds een stap voor zijn. Door de slimme inzet van Data oplossingen helpen wij uw organisatie om de juiste beslissing op het juiste moment te nemen en op basis van betrouwbare informatie. Hierbij beseffen wij als geen ander dat het vaak niet de technologie is die het verschil maakt. De uitdaging ligt meer in het alignen van Business en IT en het inzichtelijk maken van de voordelen. 

Daarnaast zien wij een toenemende dreiging op het gebied van Cyber security voor High-Tech organisaties. De patenten en technische know-how zijn van grote waarde. Het is niet alleen zaak om het zaakje dicht te timmeren om kwaadwillende buiten te houden, het is mogelijk nog belangrijker om te kijken wat de dreiging van binnenuit is. Vaak wordt dit vergeten. TenDigital helpt u om het risico te minimaliseren door de introductie van het zero trust security principe.

Slide

Ik werk samen met thought leaders uit zowel IT, maar vooral ook de Business. Samen slaan we de brug tussen deze 2 met innovatieve oplossingen en robuuste IT basics en maken zo het verschil. Met hostmanship als belangrijke kernwaarde bieden wij onze relaties ‘das gewisse Etwas’.

Mark Drost

CCO
TenDigital Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende vraagstukken te vinden, is TenDigital volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op IT-vraagstukken. Maak kennis met onze divisies: