Direct contact
Slide

Onderweg

naar beter

Logistics

TenDigital heeft ruime ervaring in de logistieke sector vanuit haar roots binnen Tenfold Group. Wij hebben de overtuiging dat deze dynamische sector meer dan ooit  ondersteund moet worden door slimme IT-oplossingen, betrouwbare en veilige data in een geconnecteerde wereld.

 

Slimme services

Tendigital brengt dit allemaal samen binnen haar Managed Services (beheer, security, cloud en snelle integraties), Consultancy services (tijdelijk personeel en oplossingen voor resource vraagstukken), maar vooral ook onze specifieke Data en Product innovation services. Hierbij wordt niet in de laatste plaats gebruik gemaakt van slim datamanagement en IoT oplossingen.

 

IoT

IoT oplossingen in bulk, maar vooral ook door bijvoorbeeld een packaging as a service platform. Business insights, reporting, API integratie en het leveren van diverse trackers met uiteenlopende functionaliteit behoren tot ons portfolio. Wij zorgen voor de roadmap, de implementatie en data- en business insights.

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van TenDigital Group. Met alle kennis, netwerken en energie gaan we echt voor een verschil zorgen voor onze klanten.

Dimitri Romeijnders

CEO
TenDigital Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende vraagstukken te vinden, is TenDigital volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op IT-vraagstukken. Maak kennis met onze divisies: