Direct contact
Slide

Als u het

produceert,

dan regelen

wij de ICT

MANUFACTURING

Productiebedrijven, zowel lichte als zware industrie, worden door de overheid en groeiende marktvraag gedwongen flexibel, efficiënt en transparant te opereren. Hierbij is een goede IT-oplossing en integratie een vereiste.

Automatiserings- en controlesystemen op de fabrieksvloer integreren in IT-netwerken van bedrijven is een complex proces. Daarbij komt tegenwoordig ook het belang van een goede cyberbeveiliging kijken.

Met onze Managed Services oplossingen en focus op security zijn wij in staat om end to end oplossingen te bieden en deze op een duurzame manier te integereren met uw backend systemen.  

Om tot goede oplossingen te komen verdiepen wij ons in uw business. Samen brengen we de huidige en toekomstige IT architectuur in kaart. Door de slimme inzet van data en IoT helpen wij u bij het optimaliseren van uw business en zodoende de concurrentie altijd die ene stap voor te blijven. 

Slide

Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van TenDigital Group. Met alle kennis, netwerken en energie gaan we echt voor een verschil zorgen voor onze klanten.

Pascal Oligschlager

Managed Services
TenDigital Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende vraagstukken te vinden, is TenDigital volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op IT-vraagstukken. Maak kennis met onze divisies: