Direct contact
Slide

Vitale apparatuur

vraagt om optimale

ICT oplossingen

Medical

Medische technologie ontwikkelt zich snel en nieuwe, veelbelovende technologie-en zoals robotisering, digitalisering, kunst-matige intelligentie en Internet of Things bieden kansen voor een betere kwaliteit en efficiëntere organisatie van de zorg.

Innovatie, circulaire economie, toenemende kosten, wet- en regelgeving, cyber security. Allemaal uitdagingen waarmee medical en healthcare in toenemende mate te maken krijgen. Door de synergie tussen onze divisies en de samenwerking met partners doen wij er alles aan om hierin optimaal te ondersteunen. Dit kan zijn door het ondersteunen bij tijdelijke sourcing vraagstukken, de slimme inzet van datamanagement of bijvoorbeeld de inzet van het zero trust principe als uitgangspunt van uw IT landschap.

Het een kan vaak niet los gezien worden van de ander. Daarom staan onze mensen er niet alleen voor. Door de investering in onze mensen op individueel niveau maar ook de kennisopbouw en kennisdeling zetten wij in op een duurzame samenwerking met als gezamenlijk einddoel tevreden klanten en in dit geval patienten.

Slide

Ik werk samen met thought leaders uit zowel IT, maar vooral ook de Business. Samen slaan we de brug tussen deze 2 met innovatieve oplossingen en robuuste IT basics en maken zo het verschil. Met hostmanship als belangrijke kernwaarde bieden wij onze relaties ‘das gewisse Etwas’.

Mark Drost

CCO
TenDigital Group

Onze divisies

Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende vraagstukken te vinden, is TenDigital volledig modulair ingericht. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op IT-vraagstukken. Maak kennis met onze divisies: