Direct contact
Slide

DIVERS IN

EXPERTISE

VERENIGD

DOOR KENNIS

ONZE DIVISIES

Elke dag weer verkennen onze specialisten de grenzen van wat mogelijk is. Dit doen wij verdeeld over drie divisies. Hiermee kunnen onze opdrachtgevers, relaties én eigen medewerkers bouwen op specialistische kennis, kunde en ervaring. Waarmee kunnen wij u helpen? 

Bij TenDigital Product Innovation begint alles met een goed idee en een visie. Dat geldt voor de producten en diensten die u ontwikkelt én ook voor de oplossingen die wij ontwerpen en realiseren als antwoord op uw business vraagstukken. Met onze maatwerk oplossingen loopt u steeds voorop. Met duurzaamheid, innovatie en de circulaire economie hoog in het vaandel borduren wij verder op de ervaringen uit onze Tenfold zusterorgansiatie.

Met het groeiende tekort aan IT professionals en de flexibilisering van de arbeidsmarkt speelt Consultancy Services een belangrijke rol bij het samenstellen en completeren van onze teams maar ook die van onze opdrachtgevers. Een robuuste, geen concessies instelling zorgen voor de juiste man of vrouw op de juiste plek op het juiste moment.

TenDigital Managed Services adviseert, realiseert en beheert uw IT-omgeving. Wij zetten in op (hybride) cloud oplossingen die passen bij uw organisatie. Wij nemen Cyber Security als uitgangspunt, dit in tegenstelling tot veel traditioneel ingestelde aanbieders. Zo ontwikkelen en beheren we samen de IT omgeving die klaar is voor de toekomst, maximaal gebruiksgemak levert en zorgt voor de veiligheid die in onze veranderende wereld van groot belang is.

Markten

Wij zijn van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met innovative, slimme en veilige oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

Slide

MANUFACTURING

HIGH TECH

EDUCATION

MEDICAL

LOGISTICS

HIGH TECH

MANUFACTURING

Medical

Education

LOGISTICS