Direct contact
Slide

Altijd een

professional met

de juiste kennis

op de juiste plaats

TenDigital speelt in op de veranderende markt rondom IT professionals van de afgelopen jaren. Met onze professionals zetten wij in op de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Door onze jarenlange ervaring in de markt hebben wij een grote database met hooggekwalificeerd personeel tot onze beschikking. Dit zijn professionals die wij goed kennen en waar uitstekende afspraken mee zijn gemaakt.

Aan de voorkant bespreken wij met u wat de eisen en wensen zijn. Nadat we goed in kaart hebben gebracht welke uitdagingen er zijn binnen uw organisatie kunnen wij adviseren wat voor u de ‘perfect fit’ zou zijn.  

Vervolgens maken wij een 1e selectie en presenteren wij een of meerdere kandidaten die passen bij uw behoefte. Transparantie, kwaliteit, vertrouwen en snelheid zijn de kernwaarden die hierbij passen en waar wij voor staan.

Aandacht en resultaat gaan hand in hand

Uw projecten of de inzet van tijdelijk personeel op key posities vergen de nodige aandacht en is vaak tijdrovend. Daarom stellen wij aan de voorkant misschien best veel vragen. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om de juiste keuzes te maken en niet achteraf voor onverwachte en vervelende wendingen komen te staan. Helemaal voorkomen kunnen wij dat niet, maar wij willen niets aan het toeval overlaten. Wij werken daarom volgens specifieke kwaliteitseisen en zijn goed georganiseerd rondom recruitment, maar vooral ook administratie, rapportage en financiën. Dit zorgt ervoor dat u maximaal ontlast wordt en de juiste man of vrouw, op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar hebt.

The perfect partner

Wij zijn geen uitzendbureau. Wij vinden het belangrijk dat wij uw business en uw drijfveren begrijpen en aanvoelen. Op basis daarvan kijken wij welke kandidaten bij u passen, maar proberen wij ook met u mee te denken. Onze accountmanagers zijn inhoudelijk sterk en kunnen de vertaalslag van business uitdaging naar digitale oplossing maken.

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat u op ons kunt vertrouwen. Een van de pijlers daarvoor is transparant zijn. Transparant in wat wij beschikbaar hebben en kunnen maken, transparant in tarieven en transparant in wat wel, maar ook wat niet kan. 

Specialisten

Onze specialistische professionals zijn betrokken en kunnen terugvallen op interne vakgroepen en onze productinnovatie afdeling. Door kennis op te bouwen en te delen geloven wij dat we samen sneller stappen vooruit kunnen zetten.
We sturen op constant ontwikkeling van kennis en kunde van onze medewerkers.

 

Perfect fit

We zorgen voor een perfect fit. Dit gaat u terug zien in onze werkwijze. Wij denken graag met u mee om vanuit co-creatie the perfect match te maken. Daarbij zetten wij altijd net dat stapje extra!

Slide

Ik werk samen met thought leaders uit zowel IT, maar vooral ook de Business. Samen slaan we de brug tussen deze 2 met innovatieve oplossingen en robuuste IT basics en maken zo het verschil. Met hostmanship als belangrijke kernwaarde bieden wij onze relaties ‘das gewisse Etwas’.

Mark Drost

CCO
TenDigital Group

MARKTEN

Wij zijn van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met innovative, slimme en veilige oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

Slide

MANUFACTURING

HIGH TECH

EDUCATION

MEDICAL

LOGISTICS

HIGH TECH

MANUFACTURING

Medical

Education

LOGISTICS

DOE EEN BEROEP OP TenDigital

Bent u toe aan een nieuwe verfrissende aanpak met een partner die samen met u en uw team optrekt, de juiste mensen en technologie bezitten én het eindpunt als uitgangspunt neemt? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!