Direct contact
Slide

Voor zorgeloos

werken in een

veilige omgeving

TenDigital is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en beheren van IT-infrastructuur en digitale werkplekken. Hierbij hanteren wij het basisprincipe van Zero Trust en staat Cyber security bij ons op 1. Dit in tegenstelling tot traditionele IT-leveranciers, waarbij Security vaak bijzaak is. In de huidige wereld, waarin de technologische ontwikkelingen razend snel gaan, is dat ondenkbaar wat ons betreft. Vanuit deze visie gedachte gaan wij kijken welke componenten passen bij uw bedrijfsdoelstellingen en hoe we deze kunnen laten meegroeien. Daarnaast vinden wij het belangrijk om niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. Wij omarmen daarom bestaande technologie en integreren deze naadloos met uw omgeving. Met bestaande techniek bedoelen wij (hybride) Clouddiensten. U en uw collega’s ontzorgen en tegen acceptabele kosten maximale flexibiliteit leveren. Dat is de uitdaging die TenDigital  graag aangaat.

Ontzorgen met Zero concessies op Security
Wij kijken vooraf zorgvuldig naar uw bestaande omgeving en uw bedrijfsdoelstellingen, eisen en wensen. Wij zijn eerlijk en zullen niet alles klakkeloos aannemen, tenslotte moeten wij het kunnen beheren en onze belofte kunnen waarmaken. U mag van ons eerlijke feedback en advies verwachten. Zero Trust als uitgangspunt voor uw omgeving. Hiervoor hebben wij onder andere een secure werkplek ontwikkelt die uniek is in zijn soort. Deze is maximaal veilig en stelt ons in staat om met minimale inzet, maximale beschikbaarheid te garanderen. Dit heeft tevens positieve invloed op de investering voor beheer. Slimme oplossingen op maat. Onze kracht? TenDigital staat bekend om het creëren van een goede balans tussen kwaliteit en kosten.

 Deze balans vinden wij samen met onze opdrachtgever, zodat u op basis van co-creatie altijd resultaat mag verwachten.

 

  De meerwaarde van TenDigital

  TenDigital ontwerpt, realiseert en beheert IT-infrastructuur. We kijken daarbij niet alleen naar de bestaande omgeving, maar ook naar uw bedrijfsdoelstellingen of hoe uw keten is ingericht. Onze opdrachtgevers vertrouwen dagelijks op de meerwaarde die wij bieden omdat wij net even anders naar uw omgeving kijken. Security staat bij ons op 1 en ook zijn wij in staat om complexe omgevingen zowel technisch als functioneel in beheer te nemen. Wij zijn hier met name sterk in vanwege onze nauwe samenwerking met ons Product Innovation collega’s. De door hen ontwikkelde producten worden na oplevering vaak door ons in beheer genomen. Omdat wij al in een vroeg stadium bij deze ontwikkelingen worden betrokken en er gedegen kennisoverdracht plaatsvindt zijn wij als geen ander in staat om u ook hier te ontzorgen tegen acceptabele kosten.

   Security als basis

   TenDigital start met Security als uitgangspunt. Zero Trust benadering. Na een gedegen onderzoek komen wij met een advies en plan van aanpak dat zorgt voor een veilige omgeving voor u, uw omgeving en uw medewerkers.

   Duurzame samenwerking

   Samen ontwikkelen en beheren wij een IT omgeving die klaar is voor de toekomst. We kijken hierbij niet alleen naar de korte termijn, maar gaan voor een lange termijn oplossing. Hierbij nemen wij uw bedrijfsdoelstellingen en toekomstplannen mee in onze strategie.

   Altijd inzicht

   Continuïteit is enorm belangrijk. Daarom zorgen wij voor 24/7 proactieve monitoring en onderhoud, zodat uw bedrijf en uw systemen beschikbaar zijn en blijven.

    

   Meerwaarde door aandacht

   Onze specialisten kennen uw branche als geen ander. Door hun jarenlange ervaring kennen ze niet alleen de bestaande systemen maar kennen ze ook uw wensen, behoeftes en uitdagingen waardoor ze het beste advies kunnen geven. 

   Slide

   Het is geweldig inspirerend om deel uit te maken van TenDigital Group. Met alle kennis, netwerken en energie gaan we echt voor een verschil zorgen voor onze klanten.

   Pascal Oligschlager

   Managed Services
   TenDigital Group

   Markten

   Wij zijn van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met innovative, slimme en veilige oplossingen op branchespecifieke vraagstukken. Klik op de branches in de afbeelding hieronder en ontdek meer.

   Slide

   MANUFACTURING

   HIGH TECH

   EDUCATION

   MEDICAL

   LOGISTICS

   HIGH TECH

   MANUFACTURING

   Medical

   Education

   LOGISTICS

   DOE EEN BEROEP OP TenDigital

   Bent u toe aan een nieuwe verfrissende aanpak met een partner die samen met u en uw team optrekt, de juiste mensen en technologie bezitten én het eindpunt als uitgangspunt neemt? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!